Соопштение од Владата за неработен ден за сите граѓани

 Breaking News

Соопштение од Владата за неработен ден за сите граѓани

Соопштение од Владата за неработен ден за сите граѓани
October 16
21:18 2020

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник на РМ„ бр.21/98 и 18/07), 23 октомври 2020 година (петок), Ден на Македонската pe волуционерна бo pба, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Северна Македонија им го честита Денот на Македонската pe волуционерна бo pба.

Related Articles