Скоро 1% разлика води коалицијата Можеме, веднаш зад неа е ВМРО-ДПМНЕ и други

 Breaking News

Скоро 1% разлика води коалицијата Можеме, веднаш зад неа е ВМРО-ДПМНЕ и други

Скоро 1% разлика води коалицијата Можеме, веднаш зад неа е ВМРО-ДПМНЕ и други
July 15
22:25 2020

На само 15-тина минути по полноќ, резултатите се сведуваат за скоро 1% разлика предност на Коалицијата Можеме во однос на ВМРО-ДПМНЕ и други, кои што се тркаат за мандатар кој што ќе ја составува новата влада. Веднаш зад нив се ДУИ со 10.93%. Погледнете ги и останатите резултати, фото:

Related Articles