Синко многу ми даваш, јас некогаш цел ден седам тука за 200 денари

 Breaking News

Синко многу ми даваш, јас некогаш цел ден седам тука за 200 денари

Синко многу ми даваш, јас некогаш цел ден седам тука за 200 денари
May 28
09:19 2020

Димитар А. – Ја прашувам, колку ти се цвеќињава бабо? – Малите 50 денари, големите 100 денари.

И викам, дај ми едно големо и и давам 200 денари. Не треба кусур бабо. -Ама синко многу ми даваш, јас некогаш цел ден седам тука за 200 денари.

Ајде сега да те сликам и ќе напишам и други да си купат цвеќе насабајле од кај тебе на Партизанска.

Чекај да ја извадам маскава, убава да бидам. … Среќата ја прават малите нешта – Фејсбук статус на Димитар Ангелкоски.

Related Articles