Се огласи 3аев: Покачување на платите за да стигнеме до 34.000 денари во следните четири години

 Breaking News

Се огласи 3аев: Покачување на платите за да стигнеме до 34.000 денари во следните четири години

Се огласи 3аев: Покачување на платите за да стигнеме до 34.000 денари во следните четири години
February 24
20:25 2021

Продолжува растот на платите од месец во месец. Просечната исплатена нето плата во декември 2020 изнесувала 28.294 денари, што е зголемување за 5,4% во однос на истиот месец во 2019, поточно за 1.458 денари. Посветени сме на покачување на платите за да стигнеме до 34.000 денари во следните четири години, со цел подобрување на стандардот на граѓаните и економијата во земјата. – Пишува Заев на фејсбук:

Related Articles