Се огласи Филипче: Јас нема да бидам меѓу првите кои ќе се вакцинираат, колегите имаат предност

 Breaking News

Се огласи Филипче: Јас нема да бидам меѓу првите кои ќе се вакцинираат, колегите имаат предност

Се огласи Филипче: Јас нема да бидам меѓу првите кои ќе се вакцинираат, колегите имаат предност
February 15
20:48 2021

Јас нема да бидам меѓу првите кои ќе се вакцинираат, колегите од Ковид центрите кои се во прва линија во битката со пандемијата имаат предност за вакцинација. – Со овие зборови вечерва, министерот за здравство Венко Филипче, на својата фејсбук страница, го напиша својот статус, каде објави и линк:

Related Articles