Се огласи Филипче преку прес и си поднесе оставка до премиерот Заев

 Breaking News

Се огласи Филипче преку прес и си поднесе оставка до премиерот Заев

Се огласи Филипче преку прес и си поднесе оставка до премиерот Заев
September 10
18:21 2021

Обраќање на министерот за здравство, Венко Филипче, видео во кое министерот си поднесе писмена оставка од морални причини до премиерот Заев. Видео во продолжение:

Related Articles