Се огласи Филипче: Коронавирусот не чека, есенскиот бран го најавивме, мерките мора да се донесат во најкус можен рок

 Breaking News

Се огласи Филипче: Коронавирусот не чека, есенскиот бран го најавивме, мерките мора да се донесат во најкус можен рок

Се огласи Филипче: Коронавирусот не чека, есенскиот бран го најавивме, мерките мора да се донесат во најкус можен рок
October 21
21:15 2020

Преку својата фејсбук страница, со статус се огласи министерот за Здравство, Венко Филипче, каде вели дека потребен бил заем за поддршка на здравствениот систем и подготовка за есенскиот бран кој што веќе го најавиле и сега се соочуваме со истиот. Филипче повикува на одговорност, вели дека коронавирусот не чека, мерките мора да се донесат во најкус можен рок. Во продолжение неговиот статус интегрално:

Related Articles