Се огласи Филипче, дополнителни pecтриктивни мepки ќе препорача комисијата после викендот доколку е потребно

 Breaking News

Се огласи Филипче, дополнителни pecтриктивни мepки ќе препорача комисијата после викендот доколку е потребно

Се огласи Филипче, дополнителни pecтриктивни мepки ќе препорача комисијата после викендот доколку е потребно
November 12
19:09 2020

Нема препораки за нови мерки, средба на Комисијата за 3Б после викендот. Комисијата ја следи епидем иолошката ситуација и доколку е потребно после викеднот ќе препорача дополнителни pec триктивни мерки. Апелираме на целосно и доследно почитување на мерките, како и максимално почитување на протоколите на сите економски оператори.

Related Articles