Се огласи сопругата на Апасиев: Моето дeте има 2,5 години и уште го дojaм и во jaвност

 Breaking News

Се огласи сопругата на Апасиев: Моето дeте има 2,5 години и уште го дojaм и во jaвност

Се огласи сопругата на Апасиев: Моето дeте има 2,5 години и уште го дojaм и во jaвност
May 07
18:42 2021

Преку статус на својот фејсбук профил се огласи Тамара Јованов, сопруга на лидерот на Левица, Димитар Апасиев, каде напиша: Во државава, многу жени се противници на до ење на детето во јавност?! Не било убава глетка?! Дома да си седеле?! А не им пречат децата што пр осат на улица или ѓубр иштето расфрлано насекаде или исеченото зеленило и бетонот. За тоа, не коментираат. Тоа им е таман глетка?! А и не е толку чудно, кога ќе видиш дека мизогинијата во голем дел произлегува од нив. Со тој памет, добро е што и дотука сме стигнале ко држава! Пс. За таквите, поздрав од мене и моето дете – има 2,5 години и уште го до јам (и во јавност). Свртете глава ако не ви чини глетката!

Related Articles