Се огласи Силјановска на фејсбук: ‪Целосно се согласувам со Блерим Река, заедно да изградиме Република во која гласот на граѓанинот е слушнат и почитуван

 Breaking News

Се огласи Силјановска на фејсбук: ‪Целосно се согласувам со Блерим Река, заедно да изградиме Република во која гласот на граѓанинот е слушнат и почитуван

Се огласи Силјановска на фејсбук: ‪Целосно се согласувам со Блерим Река, заедно да изградиме Република во која гласот на граѓанинот е слушнат и почитуван
May 02
16:48 2019

„‪Целосно се согласувам со Блерим Река. Ние НЕ сме господари на вашите гласови. Секој треба да гласа по сопствено убедување.За жал, некои сметаат дека однапред го имаат добиено вашиот глас. На 5ти мај заедно да изградиме Република во која гласот на граѓанинот е слушнат и почитуван!‬“ напиша Проф.д-р Гордана Силјановска Давкова на својата фејсбук страница.

Related Articles