Се огласи поранешниот премиер Љубчо Георгиевски: Eве ви кукавици отворена понуда за дуел

 Breaking News

Се огласи поранешниот премиер Љубчо Георгиевски: Eве ви кукавици отворена понуда за дуел

Се огласи поранешниот премиер Љубчо Георгиевски: Eве ви кукавици отворена понуда за дуел
March 01
22:24 2021

Чудна работа плукачи колку сакаш! А досега ниту еден патриотски новинар или тандем на новинари не ме покани да ме распарчи во јавна дебата. А со задоволство би прифатил и доктор на науки по историја. Па еве ви кукавици отворена понуда за дуел.

Related Articles