Се огласи Нина преку видео обраќање со инфо за домашната платежна картичка

 Breaking News

Се огласи Нина преку видео обраќање со инфо за домашната платежна картичка

Се огласи Нина преку видео обраќање со инфо за домашната платежна картичка
June 24
13:42 2020

Преку видео вклучување во живо на фејсбук страницата на министерката за финансии, Нина Ангеловска кажа информации за домашната платежна картичка: колку картички се издадени, каде може да се плаќа со картичката, кои се домашни производи и други информации за текот на реализација на меркатa, напиша таа, видео во продолжение:

Related Articles