Се огласи Мицкоски од Охрид: Да покажеме дека не се сите исти

 Breaking News

Се огласи Мицкоски од Охрид: Да покажеме дека не се сите исти

Се огласи Мицкоски од Охрид: Да покажеме дека не се сите исти
November 21
15:10 2021

Промените во Охрид започнуваат со многу проекти и сериозна динамика во реализацијата на активности оние кои што беа започнати, но и оние кои што сега ќе започнат, а беа дел од ветувањата на програмата на Кирил Пецаков – Градоначалник на Општина Охрид , напиша Мицкоски на својата страница.

Ново булеварско решение, се што сме ветиле ќе реализираме и исполниме.

Да создадеме нова иднина, што всушност беше и нашата главна порака на овие избори, да покажеме дека не се сите исти! – Пишува Мицкоски на фејсбук.

Промените започнуваат и тие се гледаат и во Охрид: Ново булеварско решение.

Related Articles