Се огласи Менче Атанасова Точи: Ова е тотален xaoc и pacпад на здpaвствениот систем

 Breaking News

Се огласи Менче Атанасова Точи: Ова е тотален xaoc и pacпад на здpaвствениот систем

Се огласи Менче Атанасова Точи: Ова е тотален xaoc и pacпад на здpaвствениот систем
November 14
20:44 2020

Се огласи новинарката Менче Атанасова Точи преку статус на својот фејсбук профил, каде што таа напиша: Ова е тотален xaoc и pacпад на здpaвствениот систем. Толку имам да кажам!!!

Related Articles