Се огласи и Филипче за пописот на онлајн конференцијата

 Breaking News

Се огласи и Филипче за пописот на онлајн конференцијата

Се огласи и Филипче за пописот на онлајн конференцијата
January 21
23:15 2021

Државата има капацитет да спроведе попис во време на панд емија. На располагање сме на сите чинители кои ќе бидат вклучени во спроведување на пописот. За потсетување, изборниот процес помина без ниту една забелешка и запазени беа сите здр авствени протоколи. Ова го истакнав на онлајн конференцијата во организација на „Рома Интеграцион Центрум“. – Напиша министерот за Здравство Венко Филипче на својата страница, каде објави и фотографија:

Related Articles