Се огласи Заев каде вели дека во Делчево со повеќе од 1000 гласови разлика на последните избори изгубил ВМРО-ДПМНЕ

 Breaking News

Се огласи Заев каде вели дека во Делчево со повеќе од 1000 гласови разлика на последните избори изгубил ВМРО-ДПМНЕ

Се огласи Заев каде вели дека во Делчево со повеќе од 1000 гласови разлика на последните избори изгубил ВМРО-ДПМНЕ
September 13
21:30 2020

Зоран Заев не издржа и веднаш се огласи на твитер, откако Мицкоски најави дека ќе има пpoтест за Гоце Делчев. Заев во неговиот твит вели дека Мицкоски и Делчев не одат заедно, а тоа го споредува со то што над 1000 гласови изгубило ВМРО-ДПМНЕ во градот Делчево на последните избори. Во продолжение неговиот твит интегрално:

Related Articles