Се огласија од МВР за пратеникот Кастриот Реџепи, добиле пријава во полициската станица Бит Пазар

 Breaking News

Се огласија од МВР за пратеникот Кастриот Реџепи, добиле пријава во полициската станица Бит Пазар

Се огласија од МВР за пратеникот Кастриот Реџепи, добиле пријава во полициската станица Бит Пазар
November 12
19:32 2021

Пратеникот Кастриот Реџепи самиот се пријавил во Полициска станица и дал изјава дека не бил исчезнат, во продолжение соопштението од МВР: Во врска со вчера (11.11.2021) добиената пријава во ПС Бит Пазар за К.Р., МВР ве известува дека пред малку К.Р. своеволно дојде во полициска станица и даде изјава дека пријавата е невистинита односно никогаш не бил исчезнат туку самоволно, без никаков притисок, со своето семејство заминал кај пријател за да се заштити од публицитет поврзано со собраниската седница.

Related Articles