Секоја чест, Филипче прекина прес за да му помогне на човек во количка кој беше донесен од новинар

 Breaking News

Секоја чест, Филипче прекина прес за да му помогне на човек во количка кој беше донесен од новинар

Секоја чест, Филипче прекина прес за да му помогне на човек во количка кој беше донесен од новинар
April 26
21:02 2021

Прес-конференцијата на министерот за здравство Венко Филипче и неговиот заменик Илир Хасани за момент беше од новинарот Фуркан Салиу кој замоли за помош за тешко болен пациент. Го извадиме од дома не може повеќе да чекаме, дали овој човек може да го оствари правото за да биде примен во болница, го праша министерот случајниот минувач кој побара помош до двајцата доктори. -Однеси го веднаш на траума тологија и јас ќе дојдам таму, рече Филипче. Прес24 видео:

Related Articles