Секоја чест: Скопски градоначалник му ја нашол картичката и го покани на кафе во кабинетот сопственикот

 Breaking News

Секоја чест: Скопски градоначалник му ја нашол картичката и го покани на кафе во кабинетот сопственикот

Секоја чест: Скопски градоначалник му ја нашол картичката и го покани на кафе во кабинетот сопственикот
November 12
19:41 2021

Доаѓајќи накај општина Кисела Вода, на паркингот пронајдов картичка на име на Мишко Стојчевски. Сакам да ве замолам да помогнеме оваа објава да стигне до сопственикот со цел побрзо да си ја земе, затоа што тука можеби се наоѓа неговата заработка, а господинот најверојатно е загрижен. Да нема грижи, картичката е на сигурно и го поканувам во мојот кабинет да си ја подигне во секое време. Ќе биде почестен и кафе. Да помогнеме! – Напиша Орце Ѓорѓиевски на својата фејсбук страница:

Related Articles