Секоја чест, Вучиќ oд Св.Наум: Овде е напишана кирилицата

 Breaking News

Секоја чест, Вучиќ oд Св.Наум: Овде е напишана кирилицата

Секоја чест, Вучиќ oд Св.Наум: Овде е напишана кирилицата
June 08
21:04 2022

Александар Вучиќ, Претседателот на Република Србија со лидерите на Западен Балкан го посети манастирот Свети Наум по Самитот Отворен Балкан.

По тој повод, Вучиќ се огласи на својот Инстаграм профил.

На крајот на успешниот ден го посетуваме манастирот Свети Наум, една од најважните православни храмови, изградена во 905 година и местото каде што е напишана кирилицата. – напиша Претседателот Александар Вучиќ.

Related Articles