САД нема излез: Познат режисер даде коментар за Bojната во Украина и Бајден

 Breaking News

САД нема излез: Познат режисер даде коментар за Bojната во Украина и Бајден

САД нема излез: Познат режисер даде коментар за Bojната во Украина и Бајден
November 02
20:30 2022

Прославениот американски режисер, Оливер Стоун,, оцени дека САД се наоѓа во слепа улица од која нема излез. Режисерот напиша дека не ја видел „тврдоглавата страна“ на американскиот претседател Џо Бајден во 2020 година и праша дали тој верува дека САД може да доминира со светот, а притоа да биде н епppијател со Русија и Кина. Мојата земја е во слепа улица. Нема излез. Потребен ни е Џон Кенеди повеќе од било кога. А каде е тој? Де прес ивен сум“, напиша режисерот. ФБ:

Related Articles