Почнува есента: Утре три општини без струја, причината е поради тоа што ќе се поправале дефекти

 Breaking News

Почнува есента: Утре три општини без струја, причината е поради тоа што ќе се поправале дефекти

Почнува есента: Утре три општини без струја, причината е поради тоа што ќе се поправале дефекти
September 26
20:10 2022

ЦУК – Регионалниот центар за управување со кризи на Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 27.09.2022 година (вторник), без електрична енергија ќе останат следните корисници: -08:00 до 14:00 часот, корисниците од ул. Тодор Чангов, подулици бр. 22 и 24. (Општина Аеродром). -08:00 до 15:30 часот, корисниците од дел од улиците: Ениџе Вардарско, Чедомир Кантарџиев и Серска . (Општина Кисела Вода). -09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Веселин Маслеша бр. 3, влез 1 и 2. (Општина Карпош). ИзворПрес24.

Related Articles