После 3 часа разговори, заврши средбата Гаши – Заев: Имаме напредок

 Breaking News

После 3 часа разговори, заврши средбата Гаши – Заев: Имаме напредок

После 3 часа разговори, заврши средбата Гаши – Заев: Имаме напредок
December 01
19:06 2021

По три часа заврши средбата Гаши-Заев. Конкретни одговори за што точно е разговарано, за кои кадровски решенија и министерски позиции се разговарало, не открија ни Гаши, ни Заев. Гаши само пред медиумите кратко рече дека има напредок во преговорите. Следуваат консултации во нашите пар тии, ќе има известување од парт иите, ијзави Гаши. Средбата траеше околу 3 часа. ИзворПрес24.

Related Articles