Полициски час од 21 часот вечерва до понеделник во 5 часот на територија на цела општина Куманово

 Breaking News

Полициски час од 21 часот вечерва до понеделник во 5 часот на територија на цела општина Куманово

Полициски час од 21 часот вечерва до понеделник во 5 часот на територија на цела општина Куманово
April 03
15:10 2020

Пред само половина час, Владата на Северна Македонија донесе одлука за Полициски час за време на викенд во Општина Куманово и тоа почнувајќи од 21 часот вечерва па се до 05 часот во понеделник. Ова стапува на сила веднаш, а од понеделник полицискиот час ќе е од 16 часот во 05 часот, кој ќе важи само за Општина Куманово засега. За земјоделските активности, дозволено е во рамки на територијата (атарот) на селата, исклучиво за работните потреби. Соопштениеето од Влада во продолжение:

Related Articles