Ова е причината за одморот на Рашковски во Мексико, за 350 евра имате хотел со 4 ѕвезди, проверете Букинг

 Breaking News

Ова е причината за одморот на Рашковски во Мексико, за 350 евра имате хотел со 4 ѕвезди, проверете Букинг

Ова е причината за одморот на Рашковски во Мексико, за 350 евра имате хотел со 4 ѕвезди, проверете Букинг
March 17
22:06 2021

За тв24 во одговорот кој Рашковски го испратил од земјата на сомбрерата пишува дека отишол таму на одмор со семејството бидејќи е многу евтино.

Тајмингот за одмор му бил случајно избран, месеци претходно. Цените на хотелите во Мексико никогаш не биле пониски, тврди за ТВ24 секретарот во премиерскиот кабинет Драги Рашковски.

Одморот ми е планиран пред неколку месеци. Така што, искрено не можам да знам однапред што ќе се случува на политичката сцена неколку месеци подоцна.

А во однос на тоа зошто Мексико: затоа што цените на хотелите не биле никогаш пониски. Проверете на „Букинг“. За 14 дена имате хотели со 4 ѕвезди за 350 евра – изјави Рашковски. TB24.

Related Articles