Нова фотографија е објавена од средбата на Гpуби и Мијалков

 Breaking News

Нова фотографија е објавена од средбата на Гpуби и Мијалков

Нова фотографија е објавена од средбата на Гpуби и Мијалков
August 21
19:50 2020

Објавена ефотографија каде се гледа како на едно сепаре седат Сашо Мијалков и Артан Груби, порталот на албански јазик Лајм ТВ фотографијата ја објави и на фејсбук каде се гледа средба на поранешниот функционер на ВМРО-ДПМНЕ, Сашо Мијалков, со пратеникот од ДУИ, Артан Груби, кој е номиниран за вицепремиер и министер за политички систем. Нема дополнителни податоци од кога е фотографијата и која е целта на средбата. Пишува само дека Мијалков и Груби се сретнале во хотелот Мериот во Скопје. Фото:

Related Articles