Никола Попоски го доби резултатот од тестот за коронавирусот, веднаш се огласи, тој е добар, нема симптоми но е позитивен

 Breaking News

Никола Попоски го доби резултатот од тестот за коронавирусот, веднаш се огласи, тој е добар, нема симптоми но е позитивен

Никола Попоски го доби резултатот од тестот за коронавирусот, веднаш се огласи, тој е добар, нема симптоми но е позитивен
October 22
20:45 2020

Поранешниот Министер за Надворешни Работи ги доби резултатите од тестот за коронавирусот. Тој веднаш се огласи преку својата страница на социјалните мрежи. Тој преку фејсбук статус напиша: Добив позитивен разултат на тест за ко в ид. Добар сум и немам симп томи. Не смееме никако да ја потце нуваме епид емијата.

Related Articles