Никола Димитров: Реков да се преброиме – Време е

 Breaking News

Никола Димитров: Реков да се преброиме – Време е

Никола Димитров: Реков да се преброиме – Време е
August 25
22:40 2019

Министерот за надворешни работи на Република Северна Македонија преку фејсбук статус на својата страница се огласи за последните случувања окулу случајот Pekeт.

Тој побара од порталот Република да ги повлечат вестите за него и евентуална негова вмешаност во случајот Pekeт, како и да му се извинат.

Во спротивно, доколку не се случи тоа од Република, министерот Димитров најави и тужба за порталот.

Министерот Димитров напиша и за тоа дека влегол во политиката за да се тргни срамот од kpиминалот и kopупцијата.

Тој својот фејсбук статус го завршува со зборовите:

Овие обиди, напротив, само укажуваат дека сум на правиот пат. Продолжете ноќта да ја нарекувате ден, нема да ви помогне. Реков – да се преброиме. Време е. – напиша Димитров на својата фејсбук страница.

Related Articles