Најчевска со предлог: Да се даде забрана за зголемување на бројот на жители на Скопје

 Breaking News

Најчевска со предлог: Да се даде забрана за зголемување на бројот на жители на Скопје

Најчевска со предлог: Да се даде забрана за зголемување на бројот на жители на Скопје
November 07
17:10 2019

Фејсбук статус на Мирјана Најчевска во продолжение: Да престане да се гради во Скопје. Да се даде забрана за зголемување на бројот на жители на Скопје.

Да се дадат сите можни привилегии за секој кој живее надвор од Скопје а доаѓа да работи или студира во Скопје. Да се инвестира во општините надвор од Скопје и да се направат посакувано место за живеење.

Да се инвестира во железница која би ги поврзала сите населени места од Македонија за поголема мобилност на населението независно од возраста.

Скопје е моHCтp ум. Скопје е нехумано место за живеење и за развој на децата, нехумано место за живеење на старите и секој ден станува се помонструзно место за живеење на било кое човечко суштетсво.

Related Articles