Муратовски: Се чувствувате како да сте заробени, окупирани, ограбени? За многу години независноста!

 Breaking News

Муратовски: Се чувствувате како да сте заробени, окупирани, ограбени? За многу години независноста!

Муратовски: Се чувствувате како да сте заробени, окупирани, ограбени? За многу години независноста!
September 07
15:21 2019

Се чувствувате како да сте заробени, окупирани, ограбени? Можеби затоа што така е! За многу години независноста! Да живее Македонија – напиша на својот твитер профил актерот Рубенс Муратовски, а со тоа и го честита денот на Независноста 8-ми септември, ова е неговиот твит во продолжение:

Related Articles