Можно ли е, македонски газда ги части одмор своите вработени и тоа во Анталија

 Breaking News

Можно ли е, македонски газда ги части одмор своите вработени и тоа во Анталија

Можно ли е, македонски газда ги части одмор своите вработени и тоа во Анталија
September 13
20:28 2020

Она што никој не го очекува, а посебно во нашата држава, газда на македонска фирма со околу 140 вработени, им уплатил одмор на вработени и тоа алл инклузив, некои од нив дури и прв пат се качуваат на авион, се пишува во твитот. Научени сме да читаме како газдите им ги зимаат к15 на своите вработени, но ова што денес го читаме е нешто што е навистина ново за сите нас. Во коментарите на твитот се вели и дека имал и други бизниси газдата, како и дека извезувал производи на италјанскиот пазар, но сите коментари се позитивни. Во продолжение твитот интегрално:

Related Articles