Мицкоски распали по власта: Мојата мајка е доктор

 Breaking News

Мицкоски распали по власта: Мојата мајка е доктор

Мицкоски распали по власта: Мојата мајка е доктор
September 05
20:55 2021

Разбирам дека во СДСМ има многу проблеми, разбирам и дека немаат резултати со кои ќе се пофалат, но не ја разбирам нивната потреба со лаги да го покријат сето ова.

Во наредните 24 часа нека најдат макар една изјава од мене или од било кој од раководството на ВМРО-ДПМНЕ каде докторите се нарекуваат уб и j j ци и јас сум спремен да се извинам, во спротивно очекувам Зоран Заев да излезе и да се извини поради таквите ла ги на грбот на лекарите.

Не ги бранат тие лекарите, се бранат себе за неорганизираниот здравствен систем, за доцнењето на вакцините…

Знаат Заев и Филипче, знаат, и затоа се бранат себе си.

И сосема на крај да посочам дека и мојата мајка е доктор, оттука е и сосема неприродна ваквата ла га на Заев.

Проблемите во СДСМ не се проблем и на државата и народот.

Related Articles