Мицкоски до Власта: Тоа што сте си дробеле, тоа и ќе сркате – Ви ветувам правда, а за правдата не планирам никаков компромис

 Breaking News

Мицкоски до Власта: Тоа што сте си дробеле, тоа и ќе сркате – Ви ветувам правда, а за правдата не планирам никаков компромис

Мицкоски до Власта: Тоа што сте си дробеле, тоа и ќе сркате – Ви ветувам правда, а за правдата не планирам никаков компромис
September 03
13:47 2019

Aко се надеваат на некакво ново Пржино, некаков нов договор на кој ќе се повтори реприза на ослабеното ВМРО-ДПМНЕ кое ќе потпишува се и сешто, надополнето со некој преторијанец во преговарачкиот тим, треба да знаат дека тој филм нема да го гледаат. Ви ветувам правда, а за правдата не планирам никаков компромис. – Напиша лидерот на опизицијата, Христијан Мицкоски на својата фејсбук страница, објавувајќи и видео:

Related Articles