Мицковски: Преземете одговорност, ова нема да ви го заборави никој

 Breaking News

Мицковски: Преземете одговорност, ова нема да ви го заборави никој

Мицковски: Преземете одговорност, ова нема да ви го заборави никој
September 10
18:35 2021

Уште чекате и се плашите да покажете лице и да дадете изјава за јавноста.

Си продолжувате со глупиот твитер ПР и почнавте со вашите ботови и плате ници да релативизирате како немате одговорност, да ја префрлувате повторно топката на крити чарите како биле бесчувствителни и погрешни.

Знаеме дека немате храброст за оставка, знаеме дека не гледате морален хазард, знаеме дека ќе се вадите и за тие бараки на см тта кои ги купивте од Кочо и за сите попратни нефункционалности и одговорности.

Сега на ваша кожа го чувствувате притисокот на јавноста од која бевте дел кога и вие бевте гласни за Стајковци или за Тодоров кој ви стана после партнер.

Тогаш баравте одговорност, тогаш викавте и кубевте коси, политички профитиравте и добивавте гласови на лаж ната грижа.

Тогаш тоа беше исправно и сега е исправно да бидете доследни. Преземете одговорност, ова нема да ви го заборави никој. – Напиша Ивор Мицковски на својот фејсбук профил:

Related Articles