Михајловски раскажа за вакцинирањето во Србија, биле љубезни, правеле шега, во недела ги викнале да работат во две смени

 Breaking News

Михајловски раскажа за вакцинирањето во Србија, биле љубезни, правеле шега, во недела ги викнале да работат во две смени

Михајловски раскажа за вакцинирањето во Србија, биле љубезни, правеле шега, во недела ги викнале да работат во две смени
March 29
18:57 2021

Ај што македонските граѓани што се вакцинираа во Србија беа изненадени од организацијата. Туку, подепресивно е дека сите биле зачудени колку тамошните вакцинални екипи биле љубезни! Замислете – љубезни биле!? Во недела ги викнале од дома да вакцинираат странци во две смени и тие биле љубезни!? Никој не замрчил, никој не излегол да пуши, па да направи застој, правеле шега, прозборувале македонски „ајде Македонци дајте раката“… Замислете – биле и насмеани!? Колку сме ние тука оштетени во духот? – Пишува Горан Михајловски во својот статус на фејсбук:

Related Articles