Министерот Филипче со нов фејсбук статус вечерва, еве што пишува

 Breaking News

Министерот Филипче со нов фејсбук статус вечерва, еве што пишува

Министерот Филипче со нов фејсбук статус вечерва, еве што пишува
August 25
20:11 2020

Можеби носењето на маска за некои луѓе со текот на времето станува оптеретување, но факт е дека маската навистина штити. Мораме да бидеме упорни во почитување на мерките со цел што побргу да се победи пандемијата. Апел до колегите да бидат истрајни, упорни, постојани и храбри, да ја задржат професионалноста која досега ја покажаа, да покажат медицинска солидарност, да си помагаат едни на други. Да разменуваат најнови искуства, бидејќи само така обединети може да излеземе победници во оваа битка.” Д-р. Спец. Сава Пејковска – Клиника за пулмологија и алергологија #НосиМаска #ЗаштитиСе #ПомогниНи

Related Articles