Министерот Филипче доби коментар од Ангела: Денес конечно и јас се вбројувам во листата на оздравени

 Breaking News

Министерот Филипче доби коментар од Ангела: Денес конечно и јас се вбројувам во листата на оздравени

Министерот Филипче доби коментар од Ангела: Денес конечно и јас се вбројувам во листата на оздравени
June 16
16:53 2020

Министерот Венко Филипче е доста активен на социјалните мрежи, а посбено на неговата фејсбук страница. Тој вчера ја објави дневната статистика за изминатите 24 часа, каде имаше 130 нови случаи. Неговиот статус наиде на многу коментари, но еден коментар се разликуваше од останатите, каде собра над 600 акции. Ова е коментарот на Ангела во продолжение, фото:

Related Articles