Мила Царовска: Продолжуваме посветено да работиме на обезбедување на услови за континуитет на наставата за секое дете

 Breaking News

Мила Царовска: Продолжуваме посветено да работиме на обезбедување на услови за континуитет на наставата за секое дете

Мила Царовска: Продолжуваме посветено да работиме на обезбедување на услови за континуитет на наставата за секое дете
January 23
21:25 2021

Огромна благодарност за АД “Макпетрол” којашто донираше таблети за 1.000 ученици.

Донацијата е предадена директно на општините коишто таблетите ќе ги распределат на училиштата.

Продолжуваме посветено да работиме на обезбедување на услови за континуитет на наставата за секое дете.

Ова го напиша Мила Царовска на својата фејсбук страница, каде објави и фотографиии од настанот:

Related Articles