Лидерот Заев си оди фотељата во СДСМ, а за негов наследник го промовирал Ковачевски, брифира ТВ24

 Breaking News

Лидерот Заев си оди фотељата во СДСМ, а за негов наследник го промовирал Ковачевски, брифира ТВ24

Лидерот Заев си оди фотељата во СДСМ, а за негов наследник го промовирал Ковачевски, брифира ТВ24
November 26
22:06 2021

Како што јавува вечерва ТВ24, Заев го промовирал Димитар Ковачевски за наследник на фотељата во СДСМ. За ТВ24 висок брифира член на состанокот. Според него, членовите немале реакција за оваа најава. Како што пишува ТВ24, најверојатно на 12 декември ќе има избори за нов лидер на СДСМ. Фото Ковачевски:

Related Articles