Коста: Jа видов големата сила на победата, Затоа што сме најдобрите

 Breaking News

Коста: Jа видов големата сила на победата, Затоа што сме најдобрите

Коста: Jа видов големата сила на победата, Затоа што сме најдобрите
September 29
21:53 2021

Ова сме ние струмичаните, ова е мојата Струмица, горда и достоинствена.

Вака се сака Струмица, од срце! Вечерва ја видов големата сила на победата. Затоа што сме најдобрите!

Напиша на социјалните мрежи, кандидатот за градоначалник на Струмица од редовите на СДСМ, Коста Костадинов, каде објави и фотографии:

Related Articles