Конечно: Детали од cпаcувачката мисија, двете лица се извлечени од бeздната, но се повpeдени

 Breaking News

Конечно: Детали од cпаcувачката мисија, двете лица се извлечени од бeздната, но се повpeдени

Конечно: Детали од cпаcувачката мисија, двете лица се извлечени од бeздната, но се повpeдени
November 08
19:49 2022

Пред некој час била побарана помош на бројот 112 од две лица кои со квадрицикл излетале надвор од земјен пат и паднале во бездна длабока околу 20 метри, после с. Алдинци во близина на вила Принц. ЦУК го објави епилогот од спасувачката мисија во с. Алдинци. „Двете лица кои со квадрицикл (мопед на четири тркала) паднаа во провалија кај вила Принц на Караџица се извлечени во стабилна состојба со веројатни ср шеници, пред адени се на две екипи на Итната медицински помош кои се упатија кон медицинските центри во Скопје, информираат од ЦУК, пренесе Прес24.

Related Articles