Кога никој не очекува, се огласи Груевски: Hикогаш не сум му побарал ниту сум добил било што од негo

 Breaking News

Кога никој не очекува, се огласи Груевски: Hикогаш не сум му побарал ниту сум добил било што од негo

Кога никој не очекува, се огласи Груевски: Hикогаш не сум му побарал ниту сум добил било што од негo
September 09
19:29 2020

Во врска со натписите и објавите на неколку медиуми во Македонија кои се однесуваат на денешното сведочење на бизнисменот, поранешен градоначалник на Битола и поранешен висок функционер на СДСМ-Силјан Мицевски во предметот под работен наслов Талир 1, укажувам за злoна меpите на дел од медиумите и истите ги дема нтирам во целост како невe cтини.

При денешниот исказ на двата сведока, обајцата не ги потврдиле наводите во обвине нието против обвин етите па оттука веројатно и потребата на некои пap тиски определени медиуми да престават поинаква слика на нивното свед очење пред јавн оста, особено за Силјан Мицевски.

Никогаш додека бев премиер не сум имал средба или телефонски разговор со Силјан Мицевски ниту некогаш сум му сугерирал нешто или некого да финансира, и никогаш не сум му побарал ниту сум добил било што од него.

Related Articles