Кирацовски својата пратеничката месечна плата ја дава како награда за пожарникарите херои

 Breaking News

Кирацовски својата пратеничката месечна плата ја дава како награда за пожарникарите херои

Кирацовски својата пратеничката месечна плата ја дава како награда за пожарникарите херои
June 10
22:50 2019

Во стан во зграда во Кисела Вода, на улицата Народни херои денеска избувнa пожap, а брзата реакција на пожарникарите придонесе се да заврши во најдобар ред. Поради тоа, пратеникот на СДСМ Александар Кирацовски се огласи на Фејсбук и кажа дека своите месечни примања ќе ги даде за пожарникарите – херои. Еве што тој напиша на својата страница:

Related Articles