Каков имот пријавила Ленче Ристоска во Антикорупциска, градежно и земјоделско земјиште, моторни возила

 Breaking News

Каков имот пријавила Ленче Ристоска во Антикорупциска, градежно и земјоделско земјиште, моторни возила

Каков имот пријавила Ленче Ристоска во Антикорупциска, градежно и земјоделско земјиште, моторни возила
August 17
17:00 2019

Според анкетниот лист кој обвинителката Ленче Ристоска го доставила до Државната комисија за српечување корупција, од целото земјиште, таа поседува само 1/4, пишува Прес24. Таа пред скоро еден месец пријавила и банкарски депозит со кој се стекнала на друг начин во вредност од 1.700.000 денари. Според пријавениот анкетен лист, Ристоска поседува скромен имот. Таа поседува градежно земјиште во Скопје од 480 метри квадратни кое исто така го стекнала со договор за купопродожба. Од подвижен имот има „Рено Каптур“ вредно 973.400 денари купено во 2015 година. Целиот анкетен лист погледнете го ОВДЕ.

Related Articles