И ова го има, кандидатот за градоначалник на Свети Николе на граѓаните им ветил парк од Холандија

 Breaking News

И ова го има, кандидатот за градоначалник на Свети Николе на граѓаните им ветил парк од Холандија

И ова го има, кандидатот за градоначалник на Свети Николе на граѓаните им ветил парк од Холандија
October 02
20:23 2021

Pешил да вети парк, ама немал проект за тоа, па си отишол на Google, си симнал слика од парк во Холандија и сега ќе им го продава на гласачите во Свети Николе. Господине Сашо Велковски и ние знаеме да пребаруваме слики на Google… – ИзворПрес24:

Related Articles