Израел започна со гpaнатиpaње на појасот Газа

 Breaking News

Израел започна со гpaнатиpaње на појасот Газа

Израел започна со гpaнатиpaње на појасот Газа
August 05
20:35 2022

Израел започна да гаѓа во ени цели во Газа за кои тврдат дека се поврзани со И сла мскиот џи ад и го ликвид ирале командантот на тоа ислами сти чко мили антно движење. Локалните здравствени власти соопштија дека во нап адот за инале над осум лица. ИД во моментов напа ѓа во Појасот Газа. Прогласена е посебна ситуација на израелскиот домашен фр онт, соопшти армијата. ИзворПрес24.

Related Articles