Иванов pacпали по Власта: Отфрлете го францускиот предлог, Македонија ќе биде втурната во бездна

 Breaking News

Иванов pacпали по Власта: Отфрлете го францускиот предлог, Македонија ќе биде втурната во бездна

Иванов pacпали по Власта: Отфрлете го францускиот предлог, Македонија ќе биде втурната во бездна
July 02
15:03 2022

Како поранешен претседател, кој 10 години беше сведок и силен противник на сите подли игри за разнебитувањето на Република Македонија, повикувам на отфрлање на францускиот предлог.

Со вакво “решение” Република Македонија ќе биде втурната во правна, политичка и историска бездна.

Македонскиот народ повторно е сведок на национално предавство.

Човечкото достоинство и стекнатите права се црвените линии кои не смее да се преминат.

За нив не се разговара и не се преговара.

Непокорот е единствениот излез.

Одбраната на Македонија е обврска на секој од нас.

Да живее Република Македонија!

Напиша на својата фејсбук страница, Ѓорге Иванов, поранешен Претседател на Република Македонија:

Related Articles