За фустанот од Карлеушта сите се воздржаа од коментари, но Снежана остана подзината, изразот на нејзиното лице кажува се (ФОТО)

 Breaking News

За фустанот од Карлеушта сите се воздржаа од коментари, но Снежана остана подзината, изразот на нејзиното лице кажува се (ФОТО)

За фустанот од Карлеушта сите се воздржаа од коментари, но Снежана остана подзината, изразот на нејзиното лице кажува се (ФОТО)
June 22
15:16 2019

Јелена Карлеуша во вчерашното финале на „Ѕвездите на Гранд“ се појави во тиркизен фустан кој беше целосно отворен, па и се гледаше се. Карлеуша за време на снимањето седела до својата колека Снежана Ѓуришиќ која се чини дека не ја забележа позадината на фустанот кој Јелена го носеше, па за време на паузата кога докдоа шминкерите да им ја поправат шминката и Јелена стана, изразот на лицето на Снежана кажува се. Фото:

Related Articles