За новата Влада: Ако си се сакаат, нека си се земат, на таква свадба нема да присуствуваме

 Breaking News

За новата Влада: Ако си се сакаат, нека си се земат, на таква свадба нема да присуствуваме

За новата Влада: Ако си се сакаат, нека си се земат, на таква свадба нема да присуствуваме
March 07
16:46 2021

Горан Милевски, Претседателот на Либералдемократскатапартија, експресно ја отфрли идејата за широка Влада што вчера ја начна премиерот Зоран Заев. Според него, ЛДП нема да учествува во таква широка коалиција. Тој на својот фејсбук профил напиша: Ако си се сакаат, нека си се земат. ЛДП на таква свадба нема да присуствува.

Related Articles