Заев со видео порака пред неколку минути: Изборите се решение, а не проблем

 Breaking News

Заев со видео порака пред неколку минути: Изборите се решение, а не проблем

Заев со видео порака пред неколку минути: Изборите се решение, а не проблем
May 23
16:14 2020

Нашата, мојата порака денеска е: Изборите се решение, а не проблем! Спроведувањето на изборите бара внимателност и одговорност од секој од нас, при што јасно е дека изборите се единствениот демократски механизам за граѓаните да го вратат легитимитетот на законодавната и извршната власт – Напиша лидерот на СДСМ, господинот Зоран Заев на својата фејсбук страница, каде објави и видео порака, во продолжение, видео:

Related Articles